Ontmoetingen

Gisteren deed ik iets geks met mijn bril en daarna stond hij in een, laten we zeggen, bijzondere stand. Hoewel het er lollig uit zag kon ik er niet meer mee kijken, dus boog ik hem terug. ‘PATS’ zei hij toen, en best wel hard. Vanmorgen bij daglicht vond ik een barst in het montuur, en ik betwijfel of hij nog lang zal leven. Voor de zekerheid maar naar de opticien en dan gelijk kijken of ze nog leuke monturen hebben. Brilletje is inmiddels al ‘volwassen’ en oud laat ik ze liever niet worden, dan ben je zo ‘uit de mode’.

Dus daar stond ik bij de opticien voor het rek met kekke nieuwe montuurtjes, (de dure serie, zo  werd me verteld.) Ik keek naar brilletjes met een magnetische voorkant. Heel grappig want met het frontje kun je de kleur veranderen, terwijl je toch steeds dezelfde bril op hebt. Want wat je dagelijks draagt zit je nu eenmaal het lekkerste. Dus ik vertel dat ik yogadocent ben en graag een neutrale bril heb. En dat doe ik voor jullie hoor, anders wordt je maar zo afgeleid niet waar? Knalrood, blauwe zebraprint of stripfiguurtjes? Daar kun je niet serieus yoga bij doen, toch? Onopvallend dus voor de les en misschien knallend voor thuis of speciale gelegenheden.

Wat denk je dat er gebeurt? De jonge dame die me hielp vertelt me dat ze ook yogadocent is. Ze heeft zojuist een korte docentenopleiding in India afgerond. Ik denk dat dingen met een reden gebeuren. Dus vertelde ik dat Yoga Centrum Leusden bestaat en dat we het geweldig zouden vinden als er nog een docente bij komt. Ze blijkt een jonge, vrolijk en enthousiast dame uit Leusden en belooft contact met me op te nemen.  Nu hoop ik van harte dat ze dat doet voor een gesprek en natuurlijk wil ik dan Ook wel eens een les van haar. Lijkt me heerlijk!!! Alleen maar luisteren en doen wat de yogajuf zegt.

Dus mooie dame van de Optiek Leusden, wees welkom!

product-image-243691235_8cddf5b7-f63f-478e-a3fb-543f431cd1dd_600x@2x

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s