Fleur komt erbij.

De vrolijke jonge dame van de optiek, die ook yogadocente is, bleek Fleur te heten. Gelukkig belde ze op nadat ik haar had uitgenodigd om eens een les bij Yoga Centrum Leusden te doen. Tja het kan toch niet voor niets zijn dat je elkaar zo tegenkomt? Vol enthousiasme hebben we een les gepland. En afgelopen woensdag was het dan zo ver. Haar eerste les als juf in Nederland en in het Nederlands….. want haar opleiding volgde zij in het Engels. De yogalessen van Fleur blijken Vinyasa Yoga, wel even een andere stijl dan de groep gewend was, maar we houden wel van een verandering op zijn tijd en een uitdaging. Dat laatste was het voor sommigen zeker. En natuurlijk was het een hele uitdaging voor Fleur die wel een beeetje zenuwachtig was. We vonden het dan ook erg dapper dat zij daar zo stond, voor een bestaande groep.

Fleur vindt yoga geweldig en het wordt steeds meer haar levensstijl. Yogalessen geven past in haar leven en die kans krijgt ze bij Yoga Centrum Leusden. Vanaf 11 februari gaat zij lessen verzorgen op maandagmorgen. Al om 09:00 uur. Ideaal als je kinderen naar school moet brengen, dan lekker even door naar een yogales voor jezelf om de week ontspannen te beginnen. En ook als je geen kinderen weg hoeft te brengen is het een lekker tijdstip!

Maar hoe kom je als beginnend docent aan een groep? Daarvoor hebben we een actie gemaakt. Vanaf 11 februari, en dan nog de hele maand maart kan iedereen die dat wil een les volgen bij Fleur tegen de helft van de prijs van een lossen les, dus voor €5,50. Dat is niet éénmalig maar je mag elke week hier gebruik van maken. En denk je april “Ik wil graag doorgaan met Vinyasa”, dan kun je lid worden bij Yoga Centrum Leusden en lessen volgen tot in de eeuwigheid….. nou ja, tot je zelf weer wenst te stoppen dus.

Dus Fleur komt erbij. WELKOM Fleur. Samen vormen we nu het docententeam!

IMG-20190131-WA0000b

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s