Tip van de week; opvallen met leuke billen

Van een collega ontving ik een super grappige tip over “Hoe op te vallen als yogajuf?!”. Niet zo zeer op de yogamat, stel je voor, dat leidt alleen  maar enorm af. Nee, buiten ‘in het wild’, zodat op een gegeven moment heeeel Leusden weet dat Yoga Centrum Leusden bestaat en ook wie daar dan docent zijn. Wat is nu die tip? Nou die is als volgt:

Ga elke dag, bijvoorbeeld na de les, naar een koffietentje.  Bezoek elke dag een andere en trek aparte of bijzondere kleding aan, het liefst een opvallende legging. Mooi natuurlijk, maar iets wat het gesprek op gang brengt. Dan vertel je (ik  dus) waarom je toch die toffe yogalegging aan hebt. Zo kun je steeds over je passie praten, leg je contacten en het is ook een mooie gelegenheid om een visitekaartje te geven en een gratis proefles aan te bieden.

Ik zie er wel wat in! Elke dag een excuus om langs een leuk koffietentje (nu ja het zal wel thee worden) te gaan. Zo kan ik mijn collega ondernemers in de horeca steunen, leuke bijkomstigheid. Ik kan dan nog meer kletsen over yoga, heerlijk! Nieuwe mensen ontmoeten, gewoon face to face in plaatst van Facebook of via mail. En ik móét dan natuurlijk wel even een paar leuke leggings gaan kopen. Nog een hele toer want het meeste dat je in de winkels tegen komt is donker en effen van kleur. Dus ik heb mijn best gedaan en die mooie billen op de foto? Ja, die legging heb ik besteld…… ben benieuwd of mijn billen er dan ook zo goed uit gaan zien.

Maar elke dag een theetje doen,….. vanaf maart misschien. Nu loop ik nog te snotteren, dat is niet echt handig een gesprek voeren. Dus Leusdenaren, maak je dit voorjaar  maar op voor een mooi verpakte yogajuf, mijn naam is Yvonne en mijn stekkie heet Yoga Centrum Leusden!

HTB1tMCXXcnrK1RjSspkq6yuvXXaD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s