Een winkel die geen winkel is.

Op de website is er een nieuwe pagina toegevoegd: WINKEL. Ja heus. Of ik je iets verkopen wil dan? Nou als het aan mij ligt zou ik dan eerst je een les Yin Yoga verkopen. Debora komt een les Yin Yoga verzorgen op zaterdag 1 juni om 10:30 uur. Vergeet je vooral niet op te geven! De les kost  €10,-

Maar even serieus; de winkel gaat wel over spullen. Niet zo maar spullen en ook niet zo veel. Het is een extra service aan de cursisten. Zo was er na de lezing over de ayurveda gelijk de vraag waar je een neuskannetje en een tongschraper kunt kopen; een goede dan. Tja, ik had geen idee. Maar toen ik ze tegen kwam heb ik er een paar meegenomen. De halfronde memoryfoam kussens…. hetzelfde verhaal. Ze zijn gewild en niet meer te koop. Ik heb er nog drie nieuw liggen. Zo zijn er ook mensen weg van de lotus wierookbranders in de zaal. Om ze te bemachtigen moest ik ze in een partij kopen, en dus heb ik er een paar te veel.

Deze dingen mogen dus gekocht worden. En vandaar de webpagina: WINKEL. Want hoe kan ik jullie anders laten zien wat er in al die kasten nog staat?  Het is slechts een naam op de site, want van een fysieke winkel of webwinkel is geen sprake. Maar nu ik toch je aandacht heb, zit er iets bij voor je? Wees er dan snel bij want ik heb er echt maar 3 of 4. En van het tafeltje natuurlijk maar 1.

tongreiniger-2
Tongreiniger: €2,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s