Afscheid van de Lovely Lady’s uit Barneveld

Lieve Lady’s uit Barneveld. Elke maandagmiddag troffen wij elkaar in lieve speech WBde Veluwehal in Barneveld voor vijf kwartier yoga. Na vierenhalf jaar heb ik jullie verlaten. Het afscheid gisteren was prachtig, ik kon me niets mooiers wensen. En het valt me zwaar dat ik jullie niet meer elke week zal zien. Maar op het moment dat we deze periode samen afsloten en afscheid namen is er ook een mooie herinnering geboren.

Ik heb me altijd zeer welkom gevoeld bij jullie. Er is een fijne sfeer in beide groepen en jullie konden je helemaal overgeven en meegaan in de oefeningen. (Nu ja, soms een giebel er tussen door, yogamannetje in zijn tuintjemaar dat maakte het ook gezellig.) Vaak mocht ik horen dat de les fijn was, dat er oefeningen mee naar huis gingen, dat de lessen hielpen om soepel te blijven en zo meer. Maar gisteren hebben jullie mij werkelijk enorm in het zonnetje gezet. Ik kreeg een boel lieve woorden, een gedicht, een prachtige grote bak met bloemen voor op de tuintafel, een bijzonder beeld van een yogaman/vrouw, een heerlijke maaltijd en een heel bijzonder horloge waar geen cijfers op staan maar yogahoudingen om de tijd aan te geven. Zo is het Altijd Tijd voor Yoga!

yoga horloge in hand

Ik heb enorm van jullie genoten. Van de hartelijkheid, van de interesse in wat ik te vertellen had over bijvoorbeeld de chakra’s, van de praatjes na de les, gewoon van àlles. En met het yogabeeld (op de foto in zijn ‘eigen tuintje’) en het gave horloge heb ik nu van beide groepen een mooi aandenken voor de rest van mijn carrière. Steeds als ik er naar kijk zal ik aan jullie denken.

Het ga jullie goed en blijf gezond! Welzijn Barneveld zal vast weer een fijne yogajuf vinden en daarmee wens ik jullie alvast een prachtig nieuw seizoen toe, al duurt het nog even voor het september is…. dus voor nu een prachtige zomer gewenst en weet tot ziens. Dikke zoen en een knuffel, Yvonne.

 

P.S allemaal enorm bedankt voor jullie lieve woorden in het gastenboek van Yoga Centrum Leusden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s