Volle groepen

Nog twee weken en dan staat toch echt de zomervakantie voor de deur. Maanden ben ik treurig geweest om die grote leegte die voor me ligt. Geef mij maar volle groepen met enthousiaste yogi’s. Bij Yoga Centrum Leusden schrijven we tot 10 deelnemers in per yogagroep. Echt een mooi aantal! En nu weet ik ook hoe dat komt.

Natuurlijk is het fijn als een groep enige ‘body’ heeft in aantal zodat je niet met maar twee of drie deelnemers bent als er eens iemand niet kan. Het is ook om een andere reden fijn om met meer deelnemers te zijn.

In een klein groepje blijken mensen het al snel ‘gezellig’ te vinden, en dat is het ook. Al snel wordt er over van alles geklets zowel voor als na de les. Maar is de groep ‘vol’ dan is iedereen veel stiller. Misschien omdat je dan niet iedereen kent, of omdat de gekozen gesprekspartner aan de andere kant van de zaal zit en je nu eenmaal niet zo maar door de ruimte wilt roepen…. Hoe dan ook, de start is veel rustiger, aandachtiger. Op de één of andere manier lijkt het voor velen juist makkelijk om dan ‘bij jezelf’ te komen. En de grap is dat als dat lukt, het de energie in de zaal versterkt en ook de volgende weer helpt om makkelijker ‘bij zichzelf’ te komen. Energie die in jezelf gaat stromen zorgt ook voor stroming door de groep. Zo maken we met elkaar van de yogales een fijne tijd.

Al die mooie energie die ik steeds met jullie mag delen, ik zal het missen deze zomer. Er komen nog vier lessen in de zomerperiode. Mis je yoga net zo erg als ik, kom er dan vooral bij! En voor het nieuwe seizoen staan er nieuwe mooie lessen op de planning. Meer Vinyasa Yoga, Nidra Yoga, Yoga & Adem en Mandala ’s tekenen/schilderen. En nu maar hopen op enthousiaste VOLLE groepen.

57000837_387359115192905_8483166004283703296_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s