Einde van het seizoen 2018-2019. Dank jullie wel voor alles

Dan ineens is het zo ver en is ook de laatste les van het seizoen al weer voorbij. Er was voor een ander misschien niets spectaculairs aan deze dag, maar voor mij was het toch heel bijzonder. Eigenlijk begon de seizoenssluiting al zaterdag met de laatste zaterdag-les van het seizoen waar ik een werkelijk schitterende bos bloemen kreeg van twee cursisten.

Gisterochtend begon de dag met een extra ingelaste les Stoelyoga. Buiten de planning om, maar ik kon me geen laatste dag voorstellen zonder de dames van Stoelyoga. En de groep was vol! Want ook zij vinden het eigenlijk jammer dat er vakantie is. Nadien schreven enkelen nog een verassing voor mij in het gastenboek.

Bij de avondlessen werd er in het eerste uur een bijzonder en heftig levensverhaal gedeeld. De reacties erop waren mooi, meelevend en liefdevol. Met geknuffel ging de groep uit elkaar. Wat een mooie afsluiting.

En bij het tweede uur was iedereen in een hele diepe fijne ontspanning. Eigenlijk wilde de een na de ander liever niet uit de ontspanning komen… of als het dan toch moet, gelijk je bed in rollen. Met elkaar was er een prettige energie waar iedereen zich goed bij voelde.

Toen was het toch echt het einde van seizoen 2018-12019. Ramen sluiten, lampen uit, maar nu ook; prullenbakken legen, lesrooster op de ramen verwisselen, eetbare spullen mee naar huis, wasgoed niet vergeten…. ja, nu kan ik gaan.

En dan is nu de eerste dag van mijn vakantie. Het was een cadeautje om het gastenboek van Yoga Centrum Leusden door te nemen. Met zo veel lieve woorden voel ik me heel rijk en ook gewaardeerd. Dank jullie wel voor alles wat we samen delen; de fijne energie bij yoga, de attenties en de mooie woorden. Dank Jullie Wel Uit De Grond Van Mijn Hart!

IMAG4103  IMAG4101

Morgen naar de Ardennen. Wat ik ga doen? Een yogavakantie (wat denk je dan?). Zonder echtgenoot, een weekje zelf yoga ondergaan, mijn ogen sluiten bij de eindontspanning en me mee laten voeren……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s