Werkvakantie – schilderen

Vakantie, hoezo vakantie? Het is echt heerlijk om er even tussenuit te zijn, want hier in Leusden blijft er altijd wel iets te doen. Zo heb ik gisteren het binnenkozijn Eindelijk in de tweede kleurlaag gezet. Dan kan er straks ook de beloofde luxaflex gemonteerd worden voor wat privacy bij het omkleden.

En bij het schilderen moet ik dan ook nog wat yoga toepassen en ademtechniek. Ik vind schilderen geweldig, maar doe het graag in één keer goed. Een tweede keer moeten schilderen door stommiteiten vind ik namelijk helemaal niet leuk! En zo sta ik dan zó geconcentreerd te schilderen dat ik vergeet te ademen….. ‘doe yoga’, denk ik dan…. ‘adem in,   adem uit.   Relax en alles komt goed.’

Graag zou ik het namelijk helemaal perfect doen, al is mijn lijfspreuk ‘Perfect bestaat niet’. Menigeen was het waarschijnlijk niet eens opgevallen dat de verf daar nog wat dunnetjes op het hout zat. Het is dus in ieder geval opgeknapt en ik denk bij mijzelf ‘Goed is Goed Genoeg!’ Klaar om jullie vanaf 2 september weer te ontvangen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s