YOGA – BURRITO

Yes, het nieuwe seizoen is weer begonnen. Oooh wat heerlijk om iedereen weer te zien. Alleen een blog schrijven schiet er nog bij in merk ik. Dus voor nu alleen nog even een leuke anekdote over yoga op vakantie.

Ik doe namelijk iedere dag yoga, ook als ik weg ben. ‘Hoe?’ vragen sommige mensen zich dan af. Ach, als je met de auto gaat kun je makkelijk je spulletjes meenemen. Yogakleren en een kleedje neem ik altijd wel mee, maar een matje en dekentje is me wat te veel. Vaak hoop ik van te voren op hoogpolig zacht tapijt in de hotelkamer……. Dan leg ik mijn kleedje neer, daar waar het past. Dit jaar was dat tussen salontafel en bureau. Ik kon net een torsie doen en dan lagen mijn benen strak tegen tafel of bureau. Best wel prettig eigenlijk, zo hoefde ik zelf niets te doen om de houding vast te houden. Ontspannen in de torsie ging zo heeeel gemakkelijk.

Maar zonder matje is een vloer toch wel heel koud. Helaas is er ook niet in ieder hotel een dekentje extra aanwezig. In dit geval nam ik mijn dekbed, ging erop liggen tegen de hardheid en kou van de vloer, ik rolde de zijkanten om me heen en lag zo lekker warm in een eindontspanning. Zie hier de geboorte van de YOGA – BURRITO:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s