Raam mandala’s

Heb je ze al gezien op de ramen? Twee hele grote mandala’s. Het was superleuk om te maken al was het niet zo gemakkelijk als ik dacht. Een cirkel tekenen zonder passer maar met een touwtje dat verschuift en een niet meer al te beste krijtstift bleek best lastig. Maar de aanhouder wint en de mandala’s staan erop.

Ik vind het zelf prachtig zo in het wit op het raam. Op de één of andere manier doet het me, vooral van een afstandje, erg denken aan kantwerk. Hoe meer frutsels en kriebels erin zijn getekend, hoe meer het van kant lijkt. Het is verre van perfect maar het was een genot om ze te maken. Prachtig staat het tegen het groen op de achtergrond; van binnenuit gezien dus. Met de foto van buitenaf genomen zag ik weer eens hoe saaaaai het pand is aan die kant….. Helaas mogen we er niets aan veranderen, maar een kantwerkje fleurt het dan toch een beetje op. ( Dat wordt voorlopig geen ramen lappen…)

Dit is natuurlijk gedaan in voorbereiding op de cursus ‘Zelf mandala’s tekenen en kleuren / schilderen’. Ik krijg er leuke reacties op en er zijn wel geïnteresseerden, alleen kan helaas niemand op het aangeboden dagdeel (vrijdagochtend). Waarschijnlijk ga ik het dus over een poosje nog eens onder de aandacht brengen, hier en bij social media. Dan als een wat kortere cursus en op een ander dagdeel. Misschien in het weekeinde? Neem bij interesse gerust contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s