Proeflessen bij Yoga Centrum Leusden

In september, na de zomervakantie,  zijn veel mensen op zoek naar hoe ze vorm willen gaan geven aan gezond bewegen. In september zijn bij ons dan de proeflessen gratis om laagdrempelig de kans te bieden ook yoga eens uit te proberen. En tot nu toe zijn er inderdaad al heel wat dames en heren op proefles geweest. Een enkeling hield het na de proefles voor gezien en koos een andere plek. Maar de meesten kwamen de week erna terug om zich als vaste deelnemer in te schrijven. Met trots kunnen we dan ook vertellen dat er nu al drie groepen helemaal vol zijn. (Maandagavond Hatha Yoga, dinsdagmiddag Rustige Yoga en woensdagochtend eerste les Stoelyoga).

Yoga trekt in het westen vooral dames naar de lessen. Maar deze maand kwamen er ook twee heren op proefles. Kasper een leuke, jonge papa die kwam met zijn prachtige vrouw Els. En een charmante gepensioneerde heer Piet, die stiekem al 91 lentes jong blijkt te zijn. Aangezien er tot nu twee heren waren ingeschreven, is nu het aantal mannen bij Yoga Centrum Leusden dus VERDUBBELD! Hoe stoer is dat.

Iedereen is welkom bij ons, dik of dun, jong of oud, beginner of gevorderde, stram en stijf of soepel en lenig, gezond maar ook met al je aandoeningen.  We bieden inmiddels vele vormen van yoga en op verschillende tijdstippen. Zo is er voor iedereen iets dat past.

Samen gaan we weer voor een prachtig yogaseizoen.

index

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s