Heerlijke handen – een holistische massage.

massage foto handen-2000x1517Een massage. Ik won zomaar een heerlijke massage. Op het Inspiratiefestival in Amersfoort was er van alles te zien en te beleven. En er waren verschillende acties. Eén ervan was dat ik mijn naam op een briefje in een pot mocht gooien en dan kon je een holistische massage winnen. En of het dan een fijne massage wordt moet je dan maar afwachten niet waar? Ik trof het enorm want het was Heerlijk met de Hoofdletter H.

Nicole Riteco is haar naam en haar handen zijn gezegend. Ik mocht plaats nemen op de massagetafel en genieten van haar warme handen die met zo’n fijne prettige druk over mijn rug gingen dat ik de wereld even vergat. Lekkere olie en niet te veel. Soms voelde ik de aanraking wel en soms niet eens, maar wel de energie. Energie van Nicole, universele energie en mijn eigen energie die weer ging stromen, want ja, ook ik met al die yoga die ik doe, ken af en toe blokkades. Na een nachtje slecht slapen zat het vast in mijn nek. Nicole vond de blokkades moeiteloos en haalde met dwingende hand spanning weg waarna energie weer vrij kom stromen.

Yoga en massage lijken niet op elkaar zou je zeggen. Maar toch zijn er ook overeenkomsten. Beiden doe je voor je algemene gezondheid en gevoel van welzijn en geluk. Beiden moet je niet opzoeken als je als ‘in de knoop’ zit, maar zijn bedoeld als onderhoud van lichaam en geest. Beiden bieden rust en ruimte, niet alleen op het lichamelijke maar ook op het geestelijke vlak.

Middels bepaalde yoga oefeningen kun je jezelf masseren. Zelf-massage met de handen van buitenaf en via gerichte asana’s ook massage van o.a. organen, van binnen dus. Maar er zijn altijd van die plekken waar je niet ‘bij’ komt, die je uit de weg gaat of waar je nu eenmaal beter hulp bij kunt hebben. Voor die plekken en momenten is een goede masseur die jou kent en die je vertrouwt het beste. Zo zijn yoga én massage fantastisch als onderdeel van een vaste routine.

MG_5878-2-450x300Ben ju nieuwsgierig en wil je zelf een massage van Nicole ervaren?  Dan vind je hier haar website: https://mindful-massagetherapie.nl/

En zo ziet ze er uit: Prachtige foto Nicole!

Dank voor je aandacht en heerlijke handen. ♥

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s