Yoga op de skivakantie

De eerste week is alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Ik heb genoten weer van de yogalessen met jullie en mijn week begon Top met het volgende verhaal.

yoga sneeuw

Van een moeder en dochter duo kwam alleen mams naar de workshop ‘ Maak je eigen yogales voor thuis’ op 28 november omdat haar dochter helaas niet kon. Maar moeder en dochter hadden er nog andere plannen mee dan alleen voor thuis.

Ik denk dat zij met voorpret samen een yogales hebben gemaakt, met de bedoeling deze te geven aan familie en geliefden op de komende skivakantie. En dat hebben ze ook uitgevoerd. Er deden zeven mensen mee. Warm in de hal bij trap in het gehuurde chalet, en niet buiten zoals op de foto. Ze vertelden dat het een eenvoudige les was. Als eind-ontspanning hadden ze gekozen voor een ingesproken ontspanning via een app. En nadien was iedereen heerlijk rustig.

Ik voelde me trots toen ze het vertelden. En ook dankbaar dat zoiets moois als yoga op deze manier onder meer mensen verspreidt wordt en aandacht krijgt. Daarnaast bleek het ook nog eens een succes toen iedereen vroeg of ze het de volgende dag nog een keertje konden doen. Helaas hebben ze daar nee op gezegd… maar wie weet wat volgend jaar brengt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s