Een boekelegger als een klein presentje

De laatste lesweek van het jaar 2019 had ik als verrassing voor iedere yogi een zelfgemaakte boekenlegger klaarliggen. Zelfs drie soorten zodat er ook nog iets te kiezen viel. Achteraf zag ik dat de ‘boompjes’ het snelste mee naar huis gingen. ( Er was ook keuze uit gelamineerd bijzonder origami-papier en gelamineerde pailletten/lovertjes of hoe het heten mag. )

De mini schilderijtjes van de boompjes had ik ook nog eens zelf geschilderd…. al was dat in eerste instantie niet duidelijk. Omdat ik het maken ervan zo leuk vind en omdat de boompjes zó enthousiast ontvangen werden, heb ik er in de kerstvakantie nog meer bij gemaakt. Dus wie de eerste keer mis greep heeft nu nog een kans om een mini-schilderij-boekenlegger mee naar huis te nemen. Gisteren vertelde ik aan de eerste groep dat ik ze werkelijk zelf gemaakt te had. Wat een enthousiasme kreeg ik daarop! Hartverwarmend vond ik het.

Elke serie wordt weer anders. Zo is er nu keuze uit een nachtlandschap (soms met een uiltje in de boom), een zeer rode zonsondergang of Sakura (kersenbloesem). Heel veel plezier ermee!!

En voor wie het leuk vind om te weten hoe ze tot stand komen is dat hieronder te zien als een fotoserie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s