Soul Reading

Het is BIJNA zover! Soul Readings bij Yoga Centrum Leusden.

Dat wij meer zijn dan een lichaam en geest, dat weet tegenwoordig bijna iedereen. Maar wat is dan dat meer, en hoe benoem je het? Velen noemen het de ziel of op zijn Engels the soul. We denken vaak over dat wat we anders willen, of wat we willen bereiken en hebben het idee dat dat voortkomt uit de geest, ons bewuste denken. En voor sommige zaken is dat ook zo.

Maar het is de ziel (dat wat je ten diepste bent) die hunkert naar evenwicht, rust, gekend zijn, verdieping, innerlijke stilte, vrede en geluk. Wanneer daar verstoringen in zijn dan zit je vaak met vragen; ‘ Waarom vind ik toch nooit rust’ , of ‘ Waarom wordt ik niet gezien’ , of ‘Waarom overkomt mij dit?’.

Er zijn ook mensen die heel helder hebben wat zij te doen hebben op aarde en zij zijn in staat bij anderen de vragen te ‘lezen’. Dit kan op verschillende manieren en soms geeft het formuleren van de vragen al inzichten of bewustwording. Soms komen er zelfs handvatten in een Reading naar voren over hoe je met die vragen om zou kunnen gaan.

Sjamaari (Debora) is zo’n gevoelig iemand. Zij doet Soul Readings middels kaarten en zij komt dat doen in Leusden, en wel bij ons in de zaal: Yoga Centrum Leusden op 19 januari. Tussen 13:15 uur en 17:45 ben je van harte welkom. Aanmelden hoeft niet maar mag natuurlijk wel.

De kosten voor een Soul Reading zijn €15,- per 15 minuten.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Persoonlijk verwacht ik dat dit een succes wordt. Sjamaari komt dan ook nog eens op 16 februari en 22 maart. Dus als je januari niet kunt, zet dan de andere data vast in je agenda!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s