Verschillende stijlen Yoga uitproberen

‘Onze’ Fleur ken ik nu net een jaar. Al een hele poos en toch ook zo kort, want tijd lijkt te vliegen. In 2018 deed Fleur haar opleiding tot yogalerares Vinyasa Yoga in India en volgende maand gaat ze terug voor verdieping. Maar ondertussen heeft ze niet stil gezeten. Fleur startte een eigen yogagroep, die nu draait op de dinsdagavond, en gaf workshops in Antwerpen in samenwerking met Michelle van One Yoga Antwerp.

Daarvoor hebben zij samen een leuk concept en ze komen hiermee binnenkort naar Yoga Centrum Leusden en wel op zaterdag 8 februari. Je kunt deze middag verschillende stijlen yoga ervaren. De middag start om 12:00 uur met een les Vinyasa Yoga van Fleur, gevolgd door een pauze met thee en een gezonde versnapering. Daarna geeft Michelle een les Yin Yoga die afgesloten wordt met Nidra Yoga. Het is zo opgebouwd dat je van zeer actief naar steeds meer ontspanning geleid wordt.

De kosten zijn €30,- en de middag duurt ongeveer van 12:00 tot 15:00 uur. Aanmelden kan bij Fleur of via Facebook bij Evenementen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s