Dru yoga bij yoga Centrum Leusden

Eigenlijk zouden we al vakantie vieren, maar het zijn toch nog gezellige laatste lesweken zo in het yogacentrum. Daarnaast was er afgelopen week een extra les van Mieke Postulart die docente Dru Yoga is. Voor geïnteresseerden uit bestaande groepen gaf zij een soort proefles, zodat we konden kennismaken met deze vorm van yoga. 

Dru Yoga wordt omschreven als een zachtere vorm van yoga. Een les Dru Yoga kent een vaste opbouw;  een eigen manier van starten, lichaamsactivering, het doen van asana’s, er is altijd een korte tussenpauze (ontspanning), adem oefeningen en eindigt met een diepe ontspanning. Tussendoor is er verder het gebruik van muziek.

Voor de deelnemers van de klassieke Hatha Yoga dus net even wat anders dan gebruikelijk; inderdaad zacht en vloeiend. Eigenlijk komt Dru Yoga nooit in de statische vorm van een asana (als ik het goed heb begrepen). Zoals één van de yogi’s zo mooi zei: “Het is een mooie aanvulling”.

En zo gaan we samen verder. Mieke komt met Dru Yoga als mooie aanvulling bij de huidige lessen in Yoga Centrum Leusden. Vanaf september gaat zij haar eigen groepen starten. Ben je nieuwsgierig geworden naar Dru Yoga? Dan kun je zelf op 27 augustus alvast een gratis proefles meedoen ( om 19:15 uur en om 20:45 uur). Inschrijven is vast mogelijk! Toen Mieke ooit in Utrecht begon, zat de groep vanaf dag 1 helemaal vol, dus wees er snel bij.

Welkom Mieke met je vrolijke enthousiasme. We wensen je een hele mooie tijd met fijne lessen en gezellig volle groepen. Fijn om samen het nieuwe seizoen aan te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s