Gratis proeflessen in september

Het is zo ver. Het nieuwe seizoen gaat weer van start. En gelukkig kan dat ook al is Corona helaas nog in ons land. Het zijn rare en voor sommige mensen stressvolle tijden. Yoga is goed voor iedereen, maar als je stress ervaart, dan is het nog harder nodig om weer uit je hoofd en in je lijf te komen, te bewegen, de souplesse te vergroten en door de rust na de asana’s weer ontspanning te voelen.

Om ook nieuwe mensen de kans te geven eens kennis te maken met yoga zijn in de maanden augustus en september de proeflessen gratis. Natuurlijk alleen daar waar er nog ruimte is in de huidige groep. Want we zijn gezegend met hele trouwe yogi’s die soms al jaren komen.

Een gratis proefles betekent dat je bij een yogales mee mag doen voor je besluit of dit wekelijks zou willen doen. En dat geldt voor iedere vorm van yoga die aangeboden wordt. Maar het betekent niet dat je 6 weken gratis lessen kan volgen, gewoon 1 proefles per persoon.

Nieuw dit seizoen is Dru Yoga van Mieke Postulart. Deze vorm wordt in Leusden weinig aangeboden en is echt anders in opzet dan Hatha Yoga. Ben je benieuwd, meldt je dan vooral aan en vertel anderen erover!

Wij hebben er zin in!

2 gedachtes over “Gratis proeflessen in september

 1. Ik heb belangstelling voor een proef/ beginners les yoga, ik heb geen ervaring. Ik zou dat graag op donderdagavond gaan doen.
  Hoor graag of daar een mogelijkheid voor is.

  Vriendelijke groet Jetty Bruynzeel
  033 495 11 94
  karspoor3@hotmail.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s