Een serie yogalessen; 10 lessen voor €100,-

In het vorige blog schreef ik over de mogelijkheid om een gratis proefles te doen. Daar werd goed gebruik van gemaakt en de bestaande groepen zitten gezellig vol.

Maar een nieuwe groep starten is een stuk lastiger. Die groep bestaat nog niet, dus een losse proefles is ook lastig. Daarom gaan we de drie nieuwe groepen die er dit jaar bij komen (één keer Rustige Yoga en twee lessen Dru Yoga) eens in het zonnetje zetten en extra aandacht geven. Dit doen we met een speciale aanbieding en gebruiken alle kanalen die we kennen om het te verspreiden.

De actie is een lespakket van 10 lessen voor €100,- en via flyers in de supermarkt hopen we dat we opvallen (moet haast wel, er zijn dit jaar weinig yogadocenten die adverteren op de info-borden). We plakken de flyer ook op de ramen van Yoga Centrum Leusden, plaatsen het digitaal natuurlijk hier en op Facebook. Maar we kunnen nog veel meer hulp gebruiken. Dus ken je mensen die nog yoga zoeken dit seizoen, laat ze van ons weten; want vaak werk mond tot mond toch het beste. Dank je wel alvast!

P.S. de serie loopt van week 40 tot en met week 50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s