Kinder Yoga bij Yoga Centrum Leusden

Lang verwacht en binnenkort gaat het er dan van komen. Vanaf 7 oktober gaat Annemiek Koopmans yogalessen geven aan kinderen vanaf 4 jaar.

Annemiek werkte voorheen met veel plezier als kleuterleidster en heeft zelf één inmiddels volwassen zoon. Annemiek houdt van bezig zijn met kinderen en heeft de opleiding tot docent Kinderyoga gedaan bij Helen Puperhart.

Yogalessen voor kinderen zijn wel wat anders dan voor volwassenen. De kinderen worden middels een verhaal meegenomen door de les heen. In die les komen yogahoudingen aan bod, ademoefeningen, soms een liedje en er wordt stilgestaan bij wat die houding voorstelt, bijvoorbeeld een moedige leeuw. En speels wordt gereflecteerd hoe een kind zichzelf ziet; voel jij je wel eens moedig als een leeuw?

Op woensdagmiddag gaat Annemiek dan niet één groep starten voor kinderen maar wel drie! En ze hebben allemaal een groots thema;

  • 15:00 tot 16:00 Mindfulness / Kinderyoga
  • 16:00 tot 17:00 Kinderfilosofie en Burgerschap
  • 17:00 tot 18:00 Faalangst / Weerbaarheid

Maar aan alle papa’s en mama’s die dit nu lezen, laat je niet afschrikken door de naamgeving, het gaat er speels aan toe. Er zijn nog plekken open, dus meld je kind(eren) gerust aan voor ontspannende én opbouwende Kinderyoga.

De lessen worden aangeboden via Latent Talent en daar kun je dan ook terecht voor meer informatie en aanmelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s