In het licht van zesde Chakra

Diwali, het lichtjesfeest, is weer voorbij. De prachtige zandmandala is weer opgeruimd. Maar het was een feest om alle lessen te doen om die grote mandala heen. De mandala zelf gaf al een andere dimensie aan de lessen. En daarnaast stond het licht in jezelf, jouw innerlijk licht, het licht als element van zesde chakra centraal in de lessen.

Ganesha in het midden

Elke les begon met het aansteken van een eigen lichtje terwijl je iets voor je neemt / aan iets denkt wat je vult met vreugdevolle positieve energie. We hebben gewerkt aan het openen van het Chakrakanaal, het laten stromen van prana en het ervaren van jouw eigen innerlijke licht. Vanuit het licht van zesde Chakra ervaar je jouw eigen wijsheid, dat wat goed is voor jou en wat niet. En om dat licht nog eens te versterken sloten de lessen af met een kleine tratak-meditatie, het staren in een kaarsvlam.

Ik heb het weer ervaren als een fantastische en bijzondere week. Ik vroeg om reacties op de mandala of de les in het gastenboek te schrijven en werd overladen met mooie woorden en warme wensen. Soms met heel persoonlijke verhalen.

Dank jullie wel allemaal, ik neem alle ervaringen mee in mij hart.

Namasté, het licht in mij groet het licht in jou. Want samen zijn wij deel van de allesomvattende energie die Liefde heet.

Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s