Yoga en ondernemerschap – De kern van je zaak

Alweer meer dan drie jaar bestaat Yoga Centrum Leusden. We hebben een boel trouwe leden waarvan de ene soms de volgende weer mee brengt. Sommigen vinden ons door supermarktflyers en een volgende via de website. Voordat iemand bij ons een yogi is, is die persoon een ‘potentiële klant’. Ik weet het, het is een nogal ongezellige, zakelijke titel.

Maar al zijn de yoga lessen die je geeft nog zo goed, van buitenaf is dat niet te zien. Je moet mensen informeren waarbij belangrijk is dat je kunt verwoorden wat je stijl van yoga is, wie je zelf bent en wat je in jouw yogalessen aan cursisten mee wilt geven. Voor veel docenten van yoga (maar ook tai chi, Qigong en meer) is dat een hele kluif.

Ik ben dan ook heel blij en trots dat ik een fijne trainer heb gevonden die in onze fantastische zaal de training gaat aanbieden Yoga en Ondernemerschap – De kern van je zaak. Deze training is geschreven voor docenten die willen ondernemen van uit hun kracht en niet vanuit wat anderen van je verwachten. Deze training helpt je bewust worden van wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten om jezelf sterker neer te zetten als ondernemer waardoor je beter gezien wordt.

Met deze link kom je bij de praktische informatie: https://yogacentrumleusden.wordpress.com/portfolio/extra-activiteiten/

Al bestaat Yoga Centrum Leusden al weer drie jaar, ik weet dat ik weer een boel ga leren en ontdekken in deze training. Doe je ook mee?

Namasté, Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s