Nieuwe docent Zhineng Qigong erbij

Afgelopen week had ik meerdere mooie contacten en gebeurtenissen, stof genoeg voor meerdere verhaaltjes. Maar vandaag is dit blog geweid aan het ontmoeten van Wienke Konink. Wienke is partner en moeder, ze woont in Leusden, loopt graag met haar hond, houdt van dansen en yoga. De afgelopen jaren kreeg ze te maken met verschillende medische uitdagingen waardoor ze dat helaas allemaal niet meer kon doen. Wienke trof Zhineng Qigong op haar pad en het hielp haar naar herstel. Zij is zelfs de opleiding gaan doen om zelf docent Zhineng Qigong te worden, en heeft die inmiddels afgerond.

Wienke en ik kwamen in contact omdat Wienke heel graag haar ervaringen met Zhineng Qigong met anderen wil delen en op zoek was naar een mooie ruimte. Nou een mooie en fijne ruimte met een goede sfeer, dat hebben we zeker bij Yoga Centrum Leusden. Wienke voelde zich meteen goed en op haar gemak in de yogazaal, en wij zien in Zhineng Qigong een mooie aanvulling op ons aanbod. Dus is de zoektocht is verleden tijd en Wienke zal in het nieuwe seizoen lessen Zhineng Qigong gaan verzorgen op de vrijdagmorgen.

Dit is slechts een vooraankondiging. Zodra het echt zo ver is, zal ik een stukje plaatsten wat Wienke over haarzelf geschreven heeft waarin zij vertelt over meerdere talenten waarover zij beschikt. Maar ben je nu al benieuwd naar wat Zhineng Qigong inhoudt, of wil je meer informatie? Neem dan alvast gerust contact op. Wienkes exacte lestijden worden ook zo spoedig mogelijk op de website vermeld. Wienke, van Harte Welkom bij ons team!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s