Vervolg op: Een bijzonder jaar tegemoet

Wat je belooft moet je nakomen, dus bij deze een kleine up-date. Ik heb inmiddels contact gehad en antwoord op de vraag wat er na Yoga Centrum Leusden gaat gebeuren met en in de mooie zaal. Het antwoord is dat de gemeente de ruimte zelf gaat gebruiken en zal inzetten voor dagbesteding. Voor welke doelgroep deze dagbesteding zal zijn, is er niet bij verteld.

Inmiddels heeft een geschrokken cursiste ook een brandbrief naar de gemeente geschreven, met een helder verhaal waarom Yoga Centrum Leusden niet kan en mag vertrekken. Als reaktie daarop heb ik een verzoek gekregen van van de voorzitter van de Gemeenteraad voor opheldering omtrent de stand van zaken. Dat heb ik gedaan en verwezen naar het antwoord hierboven over wat de gemeente zelf als toekomst ziet voor de ruimte.

En dat is waar we nu staan. Het contract loopt af. De zaal heeft een nieuwe bestemming. En zelfs met al die fantastische mensen die nu met me mee zoeken heb ik nog niet een andere lokatie in Leusden kunnen vinden. Ik heb besloten om opties die buiten Leusden op mijn pad komen, toch heel serieus in overweging te nemen. Daarover later meer.

Namasté, Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s