Yoga Centrum Leusden in de raadsvergadering op 10 maart 2022

Je weet soms blijkbaar niet wat er achter de schermen speelt. Het huurcontract loopt ten einde en daarmee raken er nu heel wat yogi’s in paniek…. waar moeten ze naar toe als YCL stopt of als Yvonne buiten Leusden lessen ga verzorgen? Annet Belt van de Leusdense tak van de SP voelt ook de angst bij mensen om iets moois te verliezen. Niet alleen de lessen, maar ook de contacten, de neveneffecten van yoga als rust in het hoofd, beter slapen, omgaan met burn-out of depressie. En de bijkomstigheid van even de deur uit zijn, onder de mensen komen en gelijkgestemden ontmoeten.

Vanavond in de raadsvergadering van de gemeente Leusden zal Annet Belt een betoog houden waarom het belangrijk is dat Yoga Centrum Leusden voor Leusden en Leusdenaren behouden blijft. Blijkbaar heeft Annet al eerder gestreden voor het behoud van Yoga Centrum Leusden, en het liefste op de huidige plek. Omdat dit natuurlijk geweldig is heb ik een Facebook Post gemaakt om Annet te steunen. Voor wie geen Facebook heeft, dit is de tekst:

Yoga Centrum Leusden is voor veel Leusdenaren van grote waarde. Gelukkig zien steeds meer mensen het belang in van yoga, en hopelijk ook de raadsleden, want als we weg moeten vallen veel mensen in een diep gat.

Vanavond is er raadsvergadering van de gemeente Leusden en ANNET BELT gaat een betoog houden om Yoga Centrum Leusden voor Leusdenaren te behouden.

Yoga Centrum Leusden is voor veel Leusdenaren van grote waarde Er komen niet alleen gezonde mensen naar de yogalessen toe die wat flexibel willen worden en houden van een uurtje (rustig bewegen) voor jezelf. Er zijn er ook een heel aantal die bekend zijn met depressie en mentale kracht vinden in yoga om hier mee om te gaan. Er zijn yogi’s met mobiliteitsproblemen die door yoga op de stoel te doel toch ook baat hebben bij alle gezondheidsvoordelen van yoga. Veel yogi’s zijn al wat ouder en vinden het fijn om in beweging te blijven op de toegankelijke manier van yoga (zie jij jezelf al met 70 of 80 jaar naar de sportschool gaan?), ze komen hiervoor de deur uit en ontmoeten gelijk gestemden. Er zijn zelf vriendschappen gesloten bij YCL buiten de lessen om. Graag zouden we natuurlijk in Leusden blijven en op een lokatie zoals nu waar iedereen ook gemakkelijk kan komen op de begane grond, voldoende toiletten, goede beluchting (covid) en veilig in een groter geheel. Annet Belt gaat vanavond een betoog houden voor deze Leusdenaren, die als YCL moet stoppen nergens anders terecht kunnen (en hier van in paniek raken). Middels deze post wil ik Annet steunen. Doe je mee? Geef een like en stuur je gedachten en aandacht naar Annet aan het einde van de avond als het onderwerp op de agenda staat!

Op de foto Annet Belt van de SP.

https://www.facebook.com/yogacentrumleusden.nl

Wederom: Wordt vervolgt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s