Yoga Centrum Leusden in de lokale krant.

Gisteren kwam de nieuwe Leusder Krant weer uit, en we staan erin! Dit is de link. Met een gratis account kun je het hele artikel lezen: https://www.leusderkrant.nl/lokaal/zorg/822737/de-smederij-op-een-bedrijf-na-alleen-nog-zorg-en-welzijn- De asana (houding) ziet er mooi uit op de foto; op de zijkant van mijn voeten met mijn billen van de grond, perfect in balans.

Het blijft bijzonder om jezelf in de krant te zien en lezen hoe een ander jouw verhaal vertaalt en vertelt. Alle voordelen van yoga en de extra dimensie van het beoefenen van yoga in een eigen ruimte komt duidelijk naar voren. Een paar andere dingen staan er niet zo scherp; zo is het aantal jaren dat ik in de Smederij huur niet erg duidelijk en de lokalenverdeling klopt niet helemaal. Natuurlijk stoor ik me aan onvolledige reactie van de gemeente. Maar een kniesoor die daar op let. Het doel is het vinden van een nieuwe geschikte plek voor Yoga Centrum Leusden.

Natuurlijk kan ook niet alles in een artikel. Het is te veel omvattend. We hopen met zijn allen van ganser harte dat het artikel iemand wakker schut die nog ergens ruimte heeft waar we terecht kunnen, of een goede tip om dat te vinden. En dan over een poosje frommelen we het krantje op en gooien het in stromend water. Wat geweest is is geweest. We gaan dan graag met de stroom mee. Op naar nieuwe oevers, nieuwe horizonten en nieuwe avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s