Afscheidsmiddag Yoga Centrum Leusden

Lieve mensen, bedankt voor jullie komst. Ik heb een heel gezellige middag gehad. Bedankt voor de aandacht, de attenties, de bloemen en originele cadeautjes. Ik kreeg bij voorbeeld een doosje complimenten, een amber blokje, lichtpuntjes, kaarsjes en veel chocola en bonbons. En ik geniet nog na van alle leuke kaarten met lieve woorden.

Ik denk dat ik degenen die kwamen ook verrast heb. Er waren drie dingen te doen deze middag, één gericht op het heden, één op het verleden en één op de toekomt.

Op de middag zelf is iedereen op de foto gegaan in/met/door het Indiase altaar. Met een heel goed toestel stond (bijna) iedereen in één keer prachtig op de foto.

Bij vertrek vroeg ik eenieder met krijtstift een afscheidswens of groet schrijven op de buitenkant van de ramen. We krijgen vast nog een beetje regen deze week en dan zullen de woorden verwateren, gaan druipen als tranen en op dramatische wijze verwoorden wat wij in ons hart voelen.

Maar dan kijken we ook weer vooruit. De wet van de aantrekkingskracht zegt dat je dat wat je aandacht geeft naar je toe haalt. Dus als wij met zijn allen nu een mooie nieuwe plek visualiseren dan trekken we met zijn allen die nieuwe toffe plek naar ons toe. Vanuit die gedacht heb ik alle gasten gevraagd de nieuwe ruimte vorm te geven in woord en/of beeld door te schrijven, knippen, pakken, schilderen en knutselen. Dit plotselinge verzoek moest even landen hoor! Een kopje thee, wat lekkers erbij, voorbeelden geven…… en toen ging toch de één na de ander aan de slag.

Er kwamen prachtige dingen tevoorschijn! Lieve brieven, gedichten, complimenten, zonnig plak- en schilderwerk. Het liefst willen we allemaal ruimte om ons heen, ramen die open kunnen, op elkaar afgestemde kleuren en een fijne sfeer. Maar een aantal keer stond er ook iets in de trant “Het maakt niet heel veel uit, als jij er maar bent om les te geven.” Daar wordt mijn hart heel warm van.

Dikke kus van Yvonne

(Foto’s volgen nog. Ik heb hulp van manlief nodig die nu werkt…..)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s