Zomertijd, opschoontijd

Ik had bedacht dat ik naar buiten zou gaan vandaag met die zon en het heerlijke weer. Maar het liep anders en ik zit bijna de hele dag aan de website te werken. Er is veel veranderd dus moest alle informatie doorgelopen worden. Het kwam er natuurlijk op neer dat ik alles opnieuw moest schrijven en invoegen. Zelfs na een lange dag hard werken is de informatie nog niet volledig. Maar ik ben weer heel blij met wat er wel uit mijn handen is gekomen. Het lesrooster voor de komende tijd staat er. En ik ga per september 8 lessen per week aanbieden. Dat betekend dat er een tweede groep komt voor mensen die Rustige Yoga willen doen en een tweede groep voor mensen met chronische pijnklachten. Aan het einde van vorig seizoen was er veel vraag naar, maar kon ik mensen geen plek bieden omdat ik geen ruimte had om de lessen te geven.

Inmiddels ben ik neergestreken op twee verschillende locaties. De stoelyoga-lessen zijn op de Zaaier 60A. Alle ander lessen zijn in De Kom. Dat is het gebouwtje rechts naast de Katholieke kerk op de Hamersveldseweg 51. Het is dan niet van ‘mezelf’, maar het is wel een mooie en fijne plek en zowel ik als de cursisten zijn blij dat we daar zijn neergestreken.

Nu er zekerheid is over plek en tijdstip kan ik ook weer reklame gaan maken. En als jij dit nu leest, vertel dan dat er nieuwe groepen komen en dat er ruimte is is bestaande groepen aan wie het maar horen wil. Samen op naar een nieuw seizoen vol fijne yogalessen.

Nog een paar weken genieten van de zomer en daarmee van buiten yoga, lekker in mijn eigen tuin. En als het even mee zit misschien nog eens een buiten-les met een groep. Houd daarvoor mail, website en Facebook in de gaten!

Namasté, Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s