Home

Yoga Centrum Leusden legt de fysieke yogalessen stil in afwachting van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Om je toch yoga te bieden kun je gebruik maken van digitale yogalessen, hier op de site. Zo kun je yoga doen op het moment dat het jou uitkomt!

Welkom bij Yoga Centrum Leusden; een plek voor yoga en meer. Bij Yoga Centrum Leusden worden verschillende soorten en stijlen yoga aangeboden.  Er zijn inmiddels vele vormen;       

  • handhouding samen met FleurHatha Yoga
  • Rustige Yoga (55+)
  • Stoelyoga
  • Nidra Yoga
  • Vinyasa Yoga

De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Er zijn twee docenten en verschillende lestijden. Die vind je onder de START-knop bij lestijden en lesprijzen. Zo is er altijd een yoga-vorm die bij jou past. Er zijn lessen voor iedereen. Zo is er eens per maand, naast de reguliere lessen de mogelijkheid om voor €5,- een les mee te doen als je eenmalig eens yoga wilt proberen, als je een kleine beurs hebt, of yoga thuis doet en maar af en toe in een groep mee wilt doen. De eerste ‘extra’ les is op 21 maart 2020 (11:30 – 12:30).

Naast yoga zijn er ook andere activiteiten als mindfulness, een workshop, een lezing of Soul Reading. Houdt hiervoor de site in de gaten of volg ons op Facebook.

Voor meer informatie ga je naar de  knop START, en klik dan op de foto bij het thema waar je meer over wilt weten. Veel plezier!

zaal rechts zaal links