Over

Sinds januari 2018 bestaat Yoga Centrum Leusden. We zitten in het pand ‘De Smederij’ aan Hoefijzer 18E in Leusden. Het is een fantastische ruimte. Doordat het zeskantig is, een prachtig hoog plafond heeft en door de mooie lichtinval is het een sfeervolle ruimte. De natuurlijke rustige uitstraling is versterkt in de kleuren groen, grijs en wit en komt ook terug in het groen van de aanwezige planten.

Het is een fijne ruimte bedoeld om yogi’s een prettige omgeving voor hun beoefening te bieden. Het is ook bedoeld om yogadocenten een sfeervolle plek te geven om hun liefde voor yoga te verspreiden.  Zo hebben Joke Pasteuning en Fleur Gerritsen een serie lessen verzorgd. Door omstandigheden is er nu bij Joke geen wekelijkse groep. Fleur Gerritsen geeft lessen Vinyasa Yoga en zal in seizoen 2019 -2020 nieuwe cursisten welkom heten op de maandagochtenden. Op dinsdagavond heeft zij al een groepje, waar nog plek is voor meer yogi’s. Door persoonlijke omstandigheden van Fleur zal zij dit doen in een blok van 20 lessen. Dus zoekt je Vinyasa Yoga, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Alle andere lessen worden verzorgd door Yvonne Hofland, opgeleid tot Hatha Yoga docente bij ‘Saswitha opleiding voor yoga en Wijsbegeerte’. Zij volgde naast de basisjaren de blokken Mantra/Yantra, Ayrurvedische Beginselen, Yoga voor mensen met een lichanelijke beperking (waaronder ouderen), Ayurvedische massage en meer.

Er is nog ruimte voor meer collega yoga-docenten. Maar ook docenten van andere levensstijlen/filosofieën als Tai Chi of meditatiedocenten zijn van harte welkom.

In Yoga Centrum Leusden worden verschillende yogalessen aangeboden. Zodoende is er altijd een lesvorm die bij je past.

  • Hatha Yoga
  • Stoelyoga
  • Rustige Yoga
  • Nidra Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yoga en Adem

img-20190131-wa0000