Over

Sinds januari 2018 bestaat Yoga Centrum Leusden. We zitten in het pand ‘De smederij’ aan Hoefijzer 18E in Leusden. Het is een fantastische ruimte. Doordat het zeskantig is, een prachtig hoog plafond heeft en door de mooie lichtinval is het een sfeervolle ruimte. De natuurlijke rustige uitstraling is versterkt in de kleuren groen, grijs en wit en komt ook terug in het groen van de aanwezige planten.

Het is een fijne ruimte bedoeld om yogi’s een prettige omgeving voor hun beoefening te bieden. Het is ook bedoeld om yogadocenten een sfeervolle plek te geven om hun liefde voor yoga te verspreiden.  Zo heeft Joke Pasteuning een serie lessen verzorgd. Door omstandigheden is er nu geen vaste groep bij Joke, maar laat vooral weten als u interesse hebt. Bij vier aanmeldingen gaat zij weer van start.  Vanaf februari komt Fleur Gerritsen het team versterken en haar stijl is tussen ashtanga en vinyasa yoga.

Daarnaast wordt gezocht naar meer collega yoga-docenten. Maar ook docenten van andere levensstijlen/filosofieën als Tai Chi of meditatiedocenten zijn van harte welkom.

In Yoga Centrum Leusden worden verschillende yogalessen aangeboden. Zodoende is er altijd een lesvorm die bij je past.

  • Hatha Yoga
  • Stoelyoga
  • Rustige Yoga
  • Nidra Yoga
  • Vinyasa Yoga