Over

Sinds januari 2018 bestaat Yoga Centrum Leusden. We zitten in het pand ‘De Smederij’ aan Hoefijzer 18E in Leusden. Het is een fantastische ruimte. Doordat het zeskantig is, een prachtig hoog plafond heeft en door de mooie lichtinval is het een sfeervolle ruimte. De natuurlijke rustige uitstraling is versterkt in de kleuren groen, grijs en wit en komt ook terug in het groen van de aanwezige planten.

Het is een fijne ruimte bedoeld om yogi’s een prettige omgeving voor hun beoefening te bieden. Het is ook bedoeld om yogadocenten een sfeervolle plek te geven om hun liefde voor yoga te verspreiden.  Zo hebben Joke Pasteuning en Fleur Gerritsen een serie lessen verzorgd. Door omstandigheden is er nu bij Joke geen wekelijkse groep. Fleur Gerritsen geeft lessen Vinyasa Yoga en op dinsdagavond heeft zij een groep, waar nog plek is voor meer yogi’s. Door persoonlijke omstandigheden en wensen van Fleur zal zij dit doen in vooraf bepaalde lesblokken van een aantal weken. Dus zoekt je Vinyasa Yoga, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Alle andere lessen worden verzorgd door Yvonne Hofland, opgeleid tot Hatha Yoga docente bij ‘Saswitha opleiding voor yoga en Wijsbegeerte’. Zij volgde naast de basisjaren de blokken Mantra/Yantra, Ayrurvedische Beginselen, Yoga voor mensen met een lichamelijke beperking (waaronder ouderen), Ayurvedische massage en meer. Op dit moment verdiept Yvonne zich  in ‘Adem en Pranayama’ (=adembeheersing). En deze bijscholing volgt zij weer bij Saswitha.

Er is nog ruimte voor meer collega yoga-docenten. Maar ook docenten van andere levensstijlen/filosofieën als Tai Chi of meditatiedocenten zijn van harte welkom.

In Yoga Centrum Leusden worden verschillende yogalessen aangeboden. Zodoende is er altijd een lesvorm die bij je past.

  • Hatha Yoga
  • Stoelyoga
  • Rustige Yoga
  • Nidra Yoga
  • Vinyasa Yoga

img-20190131-wa0000