Docenten

Er zijn op dit moment twee docenten verbonden aan Yoga Centrum Leusden, Yvonne Ruijs-Hofland en Mieke Postulart.

Yvonne heeft haar opleiding gedaan bij Saswitha voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Sinds 2010 geeft zij les in Leusden. Zij geeft verschillende lessen, allereerst klassieke Hatha Yoga, Rustige Yoga (55+) en Stoelyoga voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Om zelf yoga-inspiratie op te doen bezoekt zij o.a. andere docenten, in 2017 is zij op studiereis geweest naar India en doet verschillende bijscholingen zoals Ayurvedische Beginselen (2018), Nidra Yoga (2019) en Adem & Pranayama (2020).  Pranayama is adembeheersing en één van 8 paden van het achtvoudig pad van yoga. Want yoga is voor Yvonne niet een hobby maar begeleiding op haar levenspad wat haar veel heeft gebracht. Ze staat krachtig en blij in het leven en deelt graag haar passie voor yoga middels haar lessen, workshops en soms een lezing.

Mieke is Dru Yoga docent, moeder van twee kleine kinderen en woont in Leusden. Ze heeft in 2013 haar opleiding afgerond. Dru Yoga is een zachte, vloeiende vorm waarbij gewerkt wordt met verschillende bewegingsreeksen. De les wordt altijd afgesloten met een diepe ontspanning. Dru Yoga is toegankelijk voor iedereen; ook voor mensen met klachten.

Jaarlijks neemt Mieke deel aan bijscholingen en ook in haar vrije tijd verdiept ze zich graag in yoga en gezond en gelukkig leven.

nieuwe docent vraagtekenEr is ruimte in het lesrooster voor meer docenten. Ben je zelf docent of ken je iemand die graag les geeft en nog ruimte zoekt? Neem dan vooral contact op! Samen enthousiast om yoga te verspreiden in Leusden en wijde omgeving.                06-19179672 (Yvonne)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s