Docenten

Er zijn op dit moment drie docenten verbonden aan Yoga Centrum Leusden, Yvonne Ruijs-Hofland, Fleur Gerritsen en Joke Pasteuning.

39409236_2160530207603524_6906691021267009536_nYvonne heeft haar opleiding gedaan bij Saswitha voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Sinds 2010 geeft zij les in Leusden. Zij geeft verschillende lessen, allereerst klassieke Hatha Yoga, Rustige Yoga (55+) en stoelyoga voor mensen men een mobiliteitsbeperking. Om zelf yoga-inspiratie op te doen bezoekt zij o.a. andere docenten, in 2017 is zij op studiereis geweest naar India en 2018 deed zij de bijscholing Ayurvedische beginselen.

 

fleurdocentFleur Gerritsen is een vrolijke twintiger met een baan in de optiek en wonend in Leusden. In 2018 deed zij een docenten opleiding in India en zij staat te trappelen om hier in Nederland les te gaan geven. Fleur haar yogastijl is Vinyasa Yoga. Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van yoga  en staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling.  Vanaf 11 februari kun je lessen bij Fleur nemen. Wil je meer info ? Neem dan gerust contact op!

 

kcw-foto-yoga-joke-pasteuningaJoke heeft al veel langer geleden haar opleiding afgerond bij Saswitha en geeft al vele jaren les. Joke komt uit Woudenberg en heeft door de hele regio heen haar liefde voor yoga verspreid. Joke heeft veel bijscholingen gedaan, en haar laatste gevolgde cursus is hormoonyoga. Bij YCL zal zij Hatha Yoga lessen verzorgen in haar eigen stijl. Door omstandigheden is er nu geen vaste groep, maar zodra er vier aanmeldingen zijn gaat Joke weer van start.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s