Mandala’s tekenen en kleuren / schilderen

Het woord ‘Mandala’ komt uit het Sanskriet en betekend wiel of cirkel. Een symbool voor oneindigheid met een binnen- en buitenwereld. Een Mandala is dus een ronde afbeelding waarbij het gaat om wat zich aan de Binnen de cirkel afspeelt. Op 8 vrijdagochtenden ga je aan de slag met het maken van jouw eigen Mandala’s.

Bij de cursus Mandala’s tekenen en kleuren/schilderen leer je hoe je de ruimte binnen de cirkel kunt gebruiken voor zelfexpressie. Vanuit het middelpunt werken we naar buiten toe. Zowel vanuit het midden, de diepte van jezelf als het midden van de cirkel. Yvonne geeft elke week een ander thema. Dat an de kan een materiaal, een kleur of een emotie zijn of iets anders.Ter plekke onderzoek je wat het thema voor jou betekent, en je gaat aan de slag met het maken van jouw eigen mandala.

De cursus is geschikt voor iedereen die plezier beleefd aan tekenen/schilderen, kleur en creatief bezig zijn. Je leert hier niet om prachtige geometrische patronen te tekenen maar je mag jezelf zijn in de kunst die je maakt waarbij we gaan werken met verschillende materialen. (Basis dingen die je hebt bijv. passer wel graag meenemen.)

DOgGgOqYP9jK0vphZDAZ-k1oSZerLvEgHEPrQLjNwmsJhEZAOwNqxyPSZ_5Ez_RYLW4T0yOM-fSS5lFBx9CmXXg-isFefHpaOknn3arr0HhQxmxElXjjOcW_h8V3HX7pqOKgFWb4bWrvmoTruOOVBwrHmP8HjSjnXEuRX0bxes-muKQ1rFdwYbsnODov3pFqorGY68Mtz_EProCyiXB

8 X op vrijdagochtenden: 20 en 27 sept, 4, 11, en 18 okt, 1, 8, 15 nov 2019

Tijd van 10:30 uur tot en met 12:30 uur

Kosten voor de cursus zijn €175,- inclusief materiaal

Docent is Yvonne Hofland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s