Prijzen

Er zijn verschillende lessen mogelijk die ook een verschillende lengte hebben in tijd ( zie het lesrooster).

Hatha Yoga: Er zijn 40 lessen per jaar van 1 uur. Maandbedrag is €32,50 per maand – 12x per jaar

Rustige Yoga: Er zijn 42 lessen per jaar van 75 minuten. Maandbedrag is €41,- per maand – 12 x per jaar.

Yoga Chronische Pijn: 42 lessen per jaar van 75 minuten. Maandbedrag is €41,- per maand – 12x per jaar

Stoelyoga: Blokken van 8 weken, de les duurt 1 uur. €78,- per blok van 8 weken. Instromen kan.

De lesprijzen zijn omgerekend naar een jaarbedrag en gedeeld door twaalf maanden. Wanneer je na een proefles helemaal enthousiast bent geworden om ook wekelijks lessen te volgen, dan regel je zelf bij de bank een maandelijkse overboeken voor het juiste bedrag. Dit bedrag wordt vóór de maand uit overgemaakt, uiterlijk in de eerste week van de lopende maand. Zo zijn we allebei blij. Jij hebt er geen omkijken naar zolang je lessen volgt en weet op welk vast bedrag je moet rekenen. Aan de ander kant bespaart het enorm om steeds uit moeten zoeken wie welke periode wel en niet betaald heeft.

Aanmelding en opzegging: Je kunt je aanmelden voor een les met een mailtje naar yvonne@saralyam.nl of een belletje naar 06-19179672. Er zijn geen inschrijfkosten. We vragen je alleen om een maand van tevoren aan te geven wanneer je weer wilt stoppen. ( Dat betekent dus nog één maandbetaling na opzegging ).

Losse lessen. Er zijn mensen die beroepen hebben waardoor zij zich lastig vast kunnen leggen aan een vast tijdstip per week. Als er ruimte is in de groep dan kunnen er deelnemers bij die ‘losse lessen’ doen. De prijs voor een les van 75 minuten uur is dan €13,- en voor en les van 60 minuten €11,-.

Privéles thuis is ook mogelijk en kost €60,- per uur, dit is inclusief BTW en binnen Leusden inclusief reiskosten. Een privéles op lokatie kan ook, dan komt de huur van de lokatie er bovenop. Buiten Leusden worden reiskosten berekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s