We hebben mooie tijden mogen beleven

Het is weer tijd voor een kleine up-date dacht ik zo. Het is inmiddels weer een week geleden dat Annet Belt een lans afstak in de raadsvergadering voor Yoga Centrum Leusden. Vooraf had Annet gepolst of er of er medeleven was en toegeeflijkheid onder de raadsleden en bij de wethouder om voor de huidige 70 deelnemers (waarvan veel ouderen) het huurcontract te verlengen. Waarom zou je anders aan het betoog beginnen nietwaar? En hoewel zij bijval kreeg in de voorafgaande gesprekken, kwam het in de raadsvergoeding niet tot het gewenste resultaat. Annet, enorm bedankt voor alle steun! Helaas is er niets veranderd, we moeten op moment van schrijven nog steeds gewoon op 1 juni de zaal verlaten. Maar we kijken terug op een heerlijke tijd.

Eén van de vele leuke momenten was vandaag precies 3 jaar geleden, het was toen een zondag. Ik deed toen een les voor alleen maar mannen. Bij deze nog eens de foto van die les: en moet je eens kijken wat een kort koppie ik toen had!

Mannenyoga op 17 maart 2019

Nog een voetnoot: Natuurlijk kijk ik wel om mij heen naar andere ruimtes. Want yogalessen verzorgen is mijn passie! En er kwam iets moois op mijn pad, een yogazaal in Hoevelaken. Helaas inderdaad niet in Leusden, maar ik kan zo wel mijn beroep uitoefenen. De zaal is ruim, een wandje groen geschilderd, prachtig daglicht en omdat het op de eerste verdieping ligt geen inkijk. Een enkele Leusdenaar wil zelfs wel reizen om bij mij lessen te blijven volgen. En om met Pé (Rijswijk) te spreken, al is het niet op dezelfde plek wel ‘dezelfde tijd, dezelfde meid’. Dus ben ik vol enthousiasme al met een uurtje in de week gestart. De regel-dingen komen vast wel goed met het aardige echtpaar dat de ruimte verhuurd dacht ik. Maar nu heb ik het contract. En dat contract is fantastisch….. voor de verhuurder, niet zo goed voor mij. Met spanning ga ik de onderhandelingen in. Anders is er straks misschien echt niets over van een eigen Yoga Centrum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s